OR TEA?™


Thee is naast het drinken van koffie één van mijn meest favoriete bezigheden geworden. Thee is vooral ook zeer divers, elke oogst brengt geheel eigen smaaktonen met zich mee. – er valt dan ook veel over te vertellen. De theeën welke ik tot mij neem koop/krijg ik voornamelijk in Nederland. Met de komst van mijn blog hoop ik hier verandering in te brengen.

ortea1Daarom ben ik ook bijzonder verrast met de komst van het enorme sample pakket van “Or Tea™”, afkomstig uit het mooie Tielt gelegen in België. Hier zit het bedrijf: “Camellia S bvba”, van Stijn & Niels. – al vind ik persoonlijk: “Stijn & Niels” ook een krachtige naam. Het merk OR TEA™ is oorspronkelijk afkomstig van “Roku Roku Group LTD” te Hong Kong. Toch is het maar goed dat deze vrolijke verpakkingen ook dichtbij verkrijgbaar zijn. Scheelt weer in de aankoop van een duur vliegticket.

Het sample pakket zat in een prachtig vormgegeven opbergkoker van het smaakje: “Long Life Brows | Witte Thee”. Op de voorkant een jongedame met wel erg wit haar, evenals Shou Xing, de taoïstische God van lang leven. Deze heeft ook enorme wenkbrauwen. De theebladeren van deze thee zelf hebben dan ook deze sierlijke uitstraling. Niet alleen dit theezakje heeft een leuke verpakking, dit geldt ook voor de overige 15 theezakjes welke ik mocht uitproberen. – waaronder zelfs een 16de zakje met een theebloem. Altijd weer leuk om te krijgen.

ortea3

 

Niet alleen de verpakking ziet er erg mooi uit, ook de inhoud is zeker lekker. Wat voor mij wel even zoeken was, is het aantal minuten dat mijn zakje moest trekken. Dit kwam natuurlijk doordat ik niet overal een koker met aanduiding bij had. “Or Tea™” heeft er netjes aan gedacht om op iedere koker een trektijd te plaatsen. Het smaakassortiment is onderverdeeld in drie genres: “Chinese Classics Collection / 8 smaken”, “Wellbeing Series / 3 smaken” en “Urbanpop Series / 5 smaken”. Wanneer u het assortiment bekijkt zal gelijk opvallen dat een flink aantal zakjes uit de nieuwe collectie zijn. – altijd verfrissend… en LEKKER!!

mug-blue2-500x500Ook accessoires zijn ruimkeus aanwezig op de prachtige website van “Or Tea™“. Zo kan je kiezen uit maar liefst zes varianten op de “Or Tea ™” mok, inclusief deksel en filter. Persoonlijk heb ik de blauwe mok inmiddels in bezit. Het design van de mokken staat op naam van “Loveramics“, een bedrijf dat de mooiste spullen vervaardigd uit keramiek. Naast de gekleurde theemokken zijn er ook cadeaupakketten te koop, zo is  er keus uit: “The Gift Box”, “Perfect 10” en “The Candle’. Allemaal te vinden onder het aanbod bij het kopje: “Cadeautips”. Ik mis alleen nog wel een prijsvermelding.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s