Dille & Kamille


Afgelopen maandag 4 mei kwam ik bij toeval de ‘Dille en Kamille’ winkel tegen in Zwolle. Een winkel waar ik eigenlijk altijd nog eens heen wilde gaan. Hier kan je allerlei leuke hebbedingetjes kopen voor gebruik in je huis, tuin of keuken. De winkel ademt geborgenheid, warmte en liefde. Dit geeft een heerlijk thuisgevoel voor zowel de huis, tuin- en keukenprins als prinses. Een winkel om zeker nog eens terug te komen met een opgewekt gevoel in je onderbuik.

thee

Persoonlijk ging ik gelijk even tussen het thee assortiment gluren. Hier was nog best veel keus. Tal van gekleurde zakjes en potjes gaven volop kleur aan de houten kast. Ik kon het dan ook zeker niet laten om zonder theezakje de deur uit te gaan. Mijn voorkeur ging uit naar ‘Winterthee’, ‘Brandnetel Ortie’ en een thee-ei robot. Al met al zeker geen verkeerde keus geweest. Over de theetjes zelf zal zeker nog een review komen.thee2Toen ik een week later in Haarlem kwam zag ik de winkel weer. – altijd leuk om dan nog een keer lekker rond te snuffelen. Ben je nog nooit bij een Dille en Kamille winkel geweest, dan mag je het de volgende keer echt niet overslaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s