The Art of… Tea, Herbs & Spices


tea2Gelegen aan de Grote Houtstraat 153 te Haarlem zit de vrij grote theewinkel: ‘The Art of… Tea, Herbs & Spices’, zij beschikken over het grootste assortiment aan thee, kruiden en specerijen. Verder zijn zij ook nog eens zeven dagen in de week geopend. Toen ik deze prachtige winkel tegen kwam wist ik in eerste instantie niet dat het bestond. – het was dan ook een bijzonder leuke verrassing voor mij als theeliefhebber.

tassenEenmaal binnen is alles mooi ingedeeld en ruim van opzet. De vierkante tafels welke zich in de gehele middenlijn van de winkel bevinden, als een soort van ‘ruggengraat’ blijft je nieuwsgierigheid wekken: ‘heb ik nou echt alles al gezien?’ is iets wat je je dan continue afvraagt.  Niet zo vreemd ook, want je blijft telkens nieuwe spulletjes, lekkernijen en bijzondere theetjes ontdekken in deze winkel. Persoonlijk viel mijn oog dan ook gelijk op een beker van ‘58Products‘ met als naam: ‘Tassen’. – Deze kopjes hebben allemaal een eigen gezichtsuitdrukking!

kusmiIets verderop in deze winkel kwam ik ook nog lekkere thee uit Parijs tegen, al ligt de oorsprong in Rusland. Iets prijzig was het wel voor vijf blikjes maar dan heb je wel echt goede thee met een originele verhaallijn welke (als ik je nieuwsgierigheid hebt gewekt) ergens op het internet wel te vinden is. Uiteraard heb ik hier nog wat leuke dingetjes gekocht om mee thuis te komen. Waaronder nog een leuke beker en een doosje thee van ‘Shoti Maa’ van ‘Hari’s Treasure’.

De eigenaren Dick en Esther (heb de namen even gegoogled) waren bijzonder vriendelijk in de omgang. – ze wisten mij prima op weg te helpen en kwamen ondanks de vele klanten af en toe even vragen of het mij lukte een keus te maken. Ik heb genoten van deze winkel en kom zeker nog eens een keertje terug.

Kom jij toevallig ook een keertje met de trein of auto in Haarlem? – bezoek dan zeker eens ‘The Art of… Tea, Herbs & Spices‘ of lees voordat je gaat meer over deze winkel op de ‘Haarlem City Blog’.

Openingstijden
Ma: 12.00 – 18.00 uur
Di, wo, vr: 9.30 – 18.00 uur
Do: 9.30 – 21.00 uur
Za: 9.30 – 17.00 uur
Zo: 12.00 – 17.00 uur

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s