Senza


11352855_103449676657079_1655877823_nSenza Tea bestaat nog niet heel erg lang in het theewereldje. Het bedrijf is daarmee vrij vers. En iets dat vers is hoeft niet altijd slecht te zijn. In het geval van Senza Tea zijn de zaken prima op orde. Het streven van dit eigentijds bedrijf is om thee in Horecagelegenheden en/of bedrijven aanzienlijk te verbeteren. Zo bestaat hun uitzonderlijke losse thee variaties (ruim 26 soorten) uit handige zakjes met zelf sluitsysteem en een even zo functioneel zakje om de losse thee in te doen. Het zakje ofwel ‘origami filter’ is vergelijkbaar met een platte stofzuigerzak welke je helemaal kan uitvouwen: en is daarmee zeer praktisch in gebruik.

Op de website van Senza Tea kan je de digitale folder met concepten voor de horeca bekijken.

Dispenser + Origami Senza Tea from Senza Tea Company on Vimeo.

origamifilter-dispenserOok voor kantoorgebruik is men actief bezig geweest om met slimme ideetjes te komen. Zo heb je de handige ‘theedispensers’ waarbij je in één draai de juiste hoeveelheid losse thee in je origami filter krijgt. Na enkele minuten kan je het theezakje weg doen en optimaal genieten van verse losse thee. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het thee assortiment bestaat uit twee selecties: namelijk ‘Superior Loose Leaf Tea’ en ‘Selected Loose Leaf Teas’. Gezamenlijk zo’n 26 variaties. Dit omdat bij Senza Tea niet de grootte van het assortiment van belang is, dan wel weer een goede selectie van heerlijke pure theeën, melanges en infusies.

Sinds kort is er een webshop voor de consument zelf. Zo kan je ook thuis van de heerlijke theevariaties van Senza Tea genieten. Op de site is voldoende keus uit tal van mooie gadgets om jouw theebelevenis net dat beetje meer flair te geven.

IMG_0438De theetjes welke ik heb mogen testen waren:

No 212 ‘Orange Chocolate’
No 211 ‘Sencha Sensation’
No 311 ‘White Paradise’
No 115 ‘Spicy Chai’
No 213 ‘Green Jasmine’
No 111 ‘Earl Grey Blue Flower’

En bij het proeven van deze theetjes snap ik ook eigenlijk wel dat de consument er ook aan mag geloven. Het zou namelijk jammer zijn als men dit moet missen. Persoonlijk zou ik je deze theetjes van Senza Tea dan ook zeker aanbevelen.

Senza Tea – The Amsterdam Coffee Festival from Senza Tea Company on Vimeo.

Niet voor niets stonden zij met een stand op The Amsterdam Coffee Festival. Heb je Senza Tea daar gemist, laat deze kans om een bestelling te doen dan niet aan je voorbij gaan. Zelf probeer ik graag zoveel mogelijk theetjes uit. Dit om goed te kijken wat er beste bij mij past: en misschien is dit bij jou ook wel zo. Bestellingen zijn binnen twee werkdagen in huis. Dat is genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s