Grower’s Cup


koffie‘Grower’s Cup’ was tot nu toe bekend onder vele koffieliefhebbers. – en timmert daarmee flink aan de weg wegens zijn exclusieve verpakking. Daarnaast was thee wel in the picture, maar meer als bijproduct. Inmiddels is er dan ook een nieuw assortiment verkrijgbaar.

Bij ‘Barista Company’ uit Utrecht, kwam er al snel een levering van Grower’s Cup binnen, en niet veel later kreeg ik het ook in mijn brievenbus. Erg leuk, want een nieuw assortiment wil ik maar al te graag met andere theeliefhebbers delen:

growers cup“Grower’s Cup komt eindelijk met een theevariant dacht ik bij mijzelf. Maar het bestond al en heeft nu enkele nieuwe smaakjes en een make-over.”

Toen ik ergens las dat Grower’s Cup ook thee verkocht was mijn interesse gewekt, want dit wist ik namelijk nog niet. Hoewel de koffievariant veelal te koop is bij koffie/thee speciaalzaken en giftshops, ben ik best benieuwd hoe dit gaat uitpakken met de theevariant op dit populaire merk. Geef toe, thee in zo’n unieke vrolijke verpakking is toch ‘booming business’!? Het was in elk geval goed voor de ‘Design Award 2015’. Na een tweede mailwisseling kreeg ik al snel te horen dat het aantal smaken is uitgebreid naar twaalf verschillende variaties en daarmee heeft de verpakking ook een make-over ondergaan. Wel zijn sommige al bestaande smaken iets veranderd in samenstelling. Verder zijn alle theeën (met uitzondering van de ‘Cola Guarana’ thee) nu 100% biologisch!

unnamed

Het idee achter de exclusieve verpakking is eigenlijk best simpel en bestaat uit slechts enkele handelingen: draai het tuitje los / open de bovenkant van de verpakking / schenk er 400ml heet water in / doe de bovenkant dicht / laat het enkele minuten trekken. That’s it! – al met al goed voor twee kopjes lekkere thee!

uitleg

Er waren maar liefst vier smaakjes welke ik mocht testen: ‘Lovely Liqourice’, ‘Goodmorning Quince’, ‘Fruity Figs and Pineapple’ en ‘Green Refreshment’. Wat mij al gelijk opvalt zijn de stickers, deze zijn anders dan op de website. – ik vind ze zelfs mooier! Ik heb dan ook elk theetje uitvoerig getest.
nieuw

Lovely Liqourice was vooral een zoet theetje, het had wel iets weg van thee in combinatie met een lekker zak drop. Nu ben ik naast een theeleut gelukkig ook een zoetekauw. Je moet echter wel een voorkeur hebben voor zoetigheid. Het lijkt mij dan ook zeker een aanrader voor de kleine theeleut onder ons zoals uw kinderen- en/of kleinkinderen.
tea1

Fruity Figs & Pineapple is eveneens een zoet theetje. Wederom perfect voor kinderen en/of kleinkinderen. De fruitsoorten kwamen goed naar boven in de smaaktonen. Het geheel was iets minder zoet dan ‘Lovely Liqourice’, en zal daarmee al snel een favoriet kunnen worden. Als ijsthee zal dit theetje het waarschijnlijk ook wel goed doen.
tea2
Good Morning Quince komt meer in de richting van de gewone thee. – en met ‘gewoon’ doel ik niet op simpel. Het is de theesmaak zoals wij het gewend zijn, alleen dan wel met toevoeging van kweepeer smaak. Een lekkere thee voor bij een stevige wandeling.

tea3

Green Refreshment is een gebalanceerd groen theetje met heerlijke pepermuntsmaak. – de geur alleen al doet verlangen naar nog een zakje. Je proeft duidelijk dat het hier om kwalitatief goede theeblaadjes gaat.

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe theevariaties van Grower’s Cup? Neem dan snel een kijkje in het theesegment.

Een reactie op “Grower’s Cup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s