Newby


CMYK_Newby_Silver-Plated-Luxury-Tea-Caddy_N3_210x210_1Terwijl ik geniet van een klasse theemerk als Newby luister ik op de achtergrond naar Matt Dusk. Hij zingt het nummer ‘All the way’: “Taller than the tallest tree is, that’s how it’s got to feel. Deeper than the deep blue sea is, that’s how deep it goes if it’s real.” – Dit is voor mijn gevoel ideale muziek bij een goed kop thee. – lekker weg dromen in het hier en nu. Waarom? – omdat het kan! Eigenlijk willen wij allemaal zo nu en dan eventjes lekker achterover leunen met het verstand op nul. ‘Newby’ thee leent zich hier perfect voor.

Stijlvol thee drinken draagt
een naam; ‘Newby’

 

Stijlvol & Fabuleus

Laat je als theeliefhebber vooral niet afschrikken door het stijlvol design van ‘Newby’. Welke al snel zichtbaar is bij het bezoeken van de officiële website en de nieuwe speciaal gelanceerde Nederlandstalige website. Kwaliteit thee kost altijd net iets meer, maar dan weet je wel wat je in huis hebt. Daarnaast is er ook een goedkoper klassement aanwezig.

Het theemerk staat in Groot Brittannië bekend bij kastelen, het Wimbledon, Westminster Abbey en uiteraard de vijf sterren hotels. – maar waarom juist daar? Enkel de bovenste blaadjes van de theeplant zijn goed genoeg voor het fabuleus theemerk, deze worden dan ook met de hand geplukt. Uiteindelijk worden deze blaadjes bij een juiste klimaatregeling verwerkt en ingepakt in hun eigen unieke fabriek (zie filmpje).

Bijzondere passie

NewbyTeas_Silken_Pyramids-710x521De oprichter van ‘Newby’ thee, Mr. Sethia begon ooit op als 14-jarig jongetje als theeproever. Enkele jaren later verkocht hij zijn eigen thee en al snel kocht hij een eigen theeplantage. Toen had hij waarschijnlijk nooit kunnen weten dat hij ooit ‘Newby’ zou gaan oprichten en daarmee een wens in vervulling ging: naast het theecultuur opnieuw opbouwen kocht hij bijzonder veel theepotten van historische waarde. Deze hebben een prachtige plek gekregen in zijn fabriek (The Chitra Collection), maar niet alleen daar. Op veel verpakkingen van ‘Newby’ zie je de theepotten afgebeeld staan.

newbyteas_silken_pyramids_jasmine_princess_2014_2_438x350Inmiddels telt ‘Newby’ zo’n 200 diverse thee variaties, dit is misschien niet veel vergeleken met het aanbod van andere winkels en/of bedrijven. Maar laten we vooral niet vergeten dat het hier om een duurder klassement thee gaat. ‘Maison de Thé’ kreeg 8 smaakjes om uit te proberen. Het ging hierbij om de volgende variaties:

Upper Assam
Ginger & Lemon
Jasmine Princess
Rooibos Orange

Earl Grey
Jasmine Blossom
Oriental Sencha
Green Lemon

Wil jij deze thee variaties ook eens proberen, bezoek dan zeker eens de website van ‘Newby‘. Naast kwalitatief goede thee kan je daar ook terecht voor accessoires en cadeaus.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s