Tea discovery @Paris Dammann Frères


‘Dammann Frères’, misschien had je er al eens van gehoord? – het is de eerste legale leverancier van thee in Parijs, acht jaar voordat de 17de eeuw van start gaat. De heer Damame had destijds het exclusieve voorrecht voor de verkoop van thee in Frankrijk. Dit dankzij Koning Louis XIV.

dammann2Het merk en daarmee ook de verpakking oogt zeer exclusief, daarnaast is het wel betaalbaar. Je staat daarom al snel met een prachtige geschenkverpakking voor jezelf of een kennis buiten. Zo kocht ik voor slechts vijftien euro een luxe doosje met als inhoud: een zeefje met ‘Dammann theepotje’ en een blikje ‘Touareg‘ thee.

Dammann Frères winkel in Bercy Village (de winkel waar Maison de Thé is geweest)

De winkel in Bercy Village had zoveel keus dat het moeilijk kiezen was, vandaar dat ik naast de geschenkverpakking ook een blikje Jardin Blue heb gekocht.

dam1

Wie zichzelf eens goed wenst te verwennen kan altijd nog sparen voor een exclusieve theekist met maar liefst 21 variaties en 2 prachtig vormgegeven theezeeflepels. Ook bedrijven kunnen bij Dammann terecht voor geschenken. – (stiekem wil ik deze theekist wel voor mijn verjaardag op 29 november).

dam2

Wil jij de Dammann Frères ervaring ook eens beleven? – dan is de vestiging in Bercy Village een échte aanrader! Na uw aankoop is het heerlijk winkelen in deze moderne tevens romantische winkelomgeving.

Bekijk de overige foto’s van Dammann Frères op ons Instagram account.

 

Een reactie op “Tea discovery @Paris Dammann Frères

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s