The Walk of Coffee & Tea


Op zondag 11 en maandag 12 oktober organiseerde Trade Mart als vanouds ‘The Walk of Coffee & Tea’: twee dagen welke van 10.00 tot 18.00 volledig in het teken stonden van koffie, thee en de daartoe behorende producten. Volgens het evenement krijg je er een exclusief aanbod aan thee- en koffieproducten voorgeschoteld, waaronder proeverijen. Het enige wat je wel even nodig hebt is een Trade Mart jaarkaart of een Kvk nummer van uw bedrijf. De vraag is echter: of het voor de échte koffie en theeliefhebber ook echt leuk is om heen te gaan? – en welke thee branches waren er zoal? Je leest het op onze blog!

3rd floor Kitchen & Dining

5512b65f2cde2Op de derde verdieping van het Trade Mart gebouw bevond zich ‘Kitchen & Dining’, hier kunnen bedrijven terecht voor zo’n beetje alles dat ook maar iets met uw keuken of het tafelen te maken heeft. Als consument is het nogal lastig inkopen doen hier, dit kan alleen gedaan worden door bedrijven en horeca. Op zich erg jammer, want er waren vele leuke, mooie maar vooral ook imposante hebbedingetjes te koop. Van design, kunst, avant-garde tot en met de betaalbare spullen aan toe. – Kom je hier puur, enkel en alleen voor een thee- en/of koffieproeverij… dan valt er helaas erg weinig te beleven. Aan de andere kant moet je het gewoon een keer meegemaakt hebben! – en wij zouden ‘Maison de Thé’ niet zijn als we niet de mooiste gadgets met jou konden delen.

Kitchen & Dining

Theeglazen & thee van Global Tea Brands
bekers

Als mannelijk theeliefhebber was ik gelijk enthousiast toen ik de theeglazen van Global Tea Brands zag staan. Dit bedrijf is uw partner wanneer het gaat om uw ultieme theebeleving. Deze prachtige strakke stijlvolle glazen zijn van het Chinese merk ‘Samadoyo‘ en zijn te bestellen voor uw bedrijf, winkel of gewoon voor uzelf als consument. (edit: ik weet al wat ik mijzelf als kerstcadeau ga geven). De combinatie van de deksel, vorm van het glaswerk en de RVS theefilter maakt deze glazen tot een musthave voor de échte theeleut. – zowel mannelijk als vrouwelijk.

TeaTales via Global Tea Brands
thee
Daarnaast verkoopt Global Tea Brands ook 100% biologische losse thee van TeaTales: een Duits merk uit het altijd sfeervolle Berlijn. Ik heb er helaas geen sample van, maar ik ga er zeker nog eventjes achteraan voor onze trouwe lezers. De theepotjes met losse thee als inhoud zien er erg vrolijk uit en sieren daarmee zeker uw keuken. Neem gerust een kijkje op de website, het is meer dan de moeite waard!

Productie van Samadoyo glazen


Geels Koffie & Thee
geels
Gelukkig was er ook nog thee te proeven in de Trade Mart. Dit dankzij ‘Geels Koffie & Thee’. Er werd een heerlijk kaneel theetje voorgeschoteld waar ik direct weg van was. Voor deze thee was het niet lang zoeken naar de smaak, het was direct waarneembaar. Geels verkoopt al sinds 1863 thee en koffie aan bedrijven en horeca gelegenheden. Dus mocht u eens een heerlijk kop thee of koffie achterover hebben geslagen, zou het zomaar eens van Geels kunnen wezen. Ook voor een private label of unieke eigen melange kan je er terecht! – voor meer informatie kan je altijd contact leggen met dit mooie bedrijf. – wel écht even doen hoor! Uiteraard zijn ze ook gewoon binnen bij de Trade Mart te vinden op de 3de etage. Ik geniet ondertussen nog even na van een heerlijk kopje ‘Holy Night’ thee, van Geels.


Eindconclusie ‘The Walk of Coffee & Tea’

cropped-logo-en-tekst-laag1-e1425654122965Voor de rasechte ondernemer valt er hier meer dan genoeg te beleven. Ben je een theeliefhebber en op zoek naar de nieuwste en meest bijzondere theetjes dan kan je beter op een theefestival als ‘fesTEAval’ wachten. De kaarten voor dit fesTEAval in 2016 zullen in het najaar van 2015 in de verkoop gaan. Houd de website maar goed in de gaten! – voor alle duidelijkheid: de standhouders in de Trade Mart zijn erg vriendelijk en nemen alle tijd om je goed te woord te staan. Mijn complimenten!

The Walk of Coffee & Tea in sterren:

Voor de ondernemer: *****
De theeliefhebber: **
Bloggers: ***

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s