Tea At Sea


 

“I’m sittin’ on the dock of the bay,
watchin’ the tide roll away,
ooh I’m just sittin’ on the dock of the bay,
wastin’ time…”

– een prachtig nummer van niemand minder dan soulzanger Otis Redding. Wij kennen allemaal wel zo’n heerlijk dromerige luie dag: starend in het oneindige water. Soms kan het ook best frisjes zijn aan de waterkant en dan heb je het liefst een coltrui aan en een lekker warm kop thee toe. Nu kwam ik laatst ‘Tea At Sea’ tegen, een thee webshop dat organische losse thee levert, direct afkomstig van boeren. Het mooie van dit theemerk is dat het een zee- en strandstijl heeft: ook krijg je er gelijk een leuke mini zeilboot bijgeleverd. – dat is nog eens wegdromen! De theetjes zijn veelal in Amerikaanse winkels te koop, vandaar dat het best handig is dat er een webshop online staat. Zo blijf je niet achter wanneer je in het buitenland woonzaam bent.

sea2
Original packaging Tea At Sea

Nu nog eventjes uitproberen
teatsea
‘Tea At Sea’ schonk mij vijf samples van hun thee variaties, waaronder:

  • Organica Mango Tea | Thé Vert / Green Tea | Thé Oolong Bio | Organic Mountain Breeze | Thé Noir / Black Tea

Wij van ‘Maison de Thé’ hebben de theetjes van Tea At Sea één voor één geprobeerd: en deze theetjes behoren zeker tot een prima klassement. Hier en daar waren sommige theetjes een beetje rokerig aangelegd, dit komt vaker voor bij sterke theetjes. – niets mis mee. Waar de ene thee lekker soepel was, is de andere thee qua geur vooral boterachtig. Dit heeft dan iets weg van maïs, zeewier en fruit accenten. Je houd ervan of niet: persoonlijk kon ik het wel waarderen.

Al met al dragen alle theetjes zeker het typisch zee gevoel in zich mee. Ben jij helemaal weg van de zee en op zoek naar een thee dat hier geheel bij aansluit: dan zal ik zeker eens een bestelling gaan plaatsen! – Voor de prijs hoeft je het zeker niet te laten liggen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s