Tasting Collection


‘Tasting Collection’ is ooit ontstaan vanuit een hele andere hoek dan thee: namelijk om Whiskey kenners de meest uitzonderlijke whisky’s te laten proeven. Mede in zijn onderscheidenheid door hetzij de luxe segment, speelt men als exclusief formule in op de entrepreneurs van het zakenwereldje en daarmee ook de fijnproevers onder ons. – het is zo’n merk welke geserveerd dient te worden aan je gasten op een State of the Art yacht of simpelweg vanuit het golfkarretje. – luxe komt metterwijs het interessante prijskaartje, waarover ten goede te spreken is. Tasting Collection valt ondanks zijn verfijnde uitstraling gelukkig wel onder een betaalbaar klassement. Dit is alleen maar mooi, want iedereen heeft recht op een dagelijks portie verwennerij.

About-Tasting-Collection_1
Whiskey Proeverij

Proeverijen & Relatiegeschenken

Op de website van Tasting Collection kan je naast de whiskey proeverij voor vele andere proeverijen terecht. Laten wij een thee- en chocolade blog hebben, komt de beurt geheel aan het thee segment: de glazen proefbuisjes welke ik heb mogen ontvangen waren bijna te mooi om aan te breken. Een licht schuldgevoel begon aan mij te knagen tijdens de eerste proeverij. – maar mijn plicht roept, waarover later meer.

Naast de vele ‘proef’ geschenkdozen stond er ook een ‘whiskey abonnement’ aangegeven op de website van Tasting Collection. Of er op korte termijn een ‘thee abonnement’ aan staat te komen blijft nog even in het ongewisse. Dit is zoals altijd een kwestie van vraag- en aanbod. Wel kan je als bedrijf bij Tasting Collection terecht voor werkelijk prachtige relatiegeschenken op maat. Denk daarbij aan een luxe verpakking met uw persoonlijke boodschap en logo. – uw cliënten, zakenrelaties en/of medewerkers zijn u eeuwig dankbaar. Gelijke tijd straalt uw bedrijf dan een zekere vorm van ‘Prestige’ uit.

Relatiegeschenken-Tasting-Collection-2
Relatiegeschenken op maat, geheel naar wens.

Mijn eigen proeverij

12115433_1639264593020763_1202339967120199439_nVan Tasting Collection kreeg ik 6 tubes losse thee in een luxe geschenkverpakking cadeau. Nu ben ik natuurlijk geen ‘groentje’ meer op het gebied van thee, maar de smaken welke ik mocht ontdekken waren:

– Emperors 7 Treasures | een speciale thee variatie
– Darjeeling | zwarte thee
– Earl Grey | zwarte thee
– Honeybush | rooibos thee
– Green Gunpowder | groene thee
– Irish Breakfast | zwarte thee

Met name ‘Emperors 7 Treasures’, de speciale variatie was ik erg benieuwd naar. Ik heb wel iets met koninkrijken, keizers en historie. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ieder mens met een beetje goodwill en creativiteit in staat is om van zijn eigen woning een ‘paleisje’ te maken. Ik moet zeggen dat ‘Emperors 7 Treasures’ in staat was om mij te verrassen. Wat een heerlijke blend was dit. En het mooie is dat je deze prachtige thee proeverij al in huis hebt voor slechts €17,95 + €6,44 verzendkosten. – dichterbij luxe kom je niet.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over Tasting Collection en wil je direct een bestelling doen? – Pak dan je surfboard en surf direct door naar Tasting Collection

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s