The Art of Tea


‘The Art of Tea Collection’ valt met zijn kleurrijk samenspel direct op. Niet alleen zijn de doosjes: ook wel ‘(verf)tubes’ genoemd, bijzonder om te zien, gezamenlijk vormt het gelijk een flink aantal verfklodders op het daartoe behorend palet. Hier is duidelijk goed over nagedacht! – en wat is een verfpalet zonder ezel? Juist ja, en ook hier heeft men rekening mee gehouden. Bijgeleverd krijgt men een uniek vormgegeven theekaart ontwikkeld in de vorm van een schilderij op een schildersezel. – daar word je als theeliefhebber toch alleen maar blij van!?

Horeca & Bedrijven

artofteaHet geheel is, en dat is misschien voor de meeste lezers een klein minpuntje: enkel en alleen verkrijgbaar voor bedrijven en horeca gelegenheden. Niettemin kan je het naar hartenlust bij één van de vele horeca gelegenheden uitproberen. Juist voor horeca en bedrijven zijn de aantrekkelijke kleuren en het ‘afval-hulpje’ wel zo handig. Je leest het goed, de verpakking is gelijke tijd ideaal om het theezakje weer in terug te stoppen. Het geheel is namelijk een druipbakje en weggooipapiertje in één. Ideaal voor in menig café, restaurant en/of bar. Mede doordat elke verpakking zeskantig is kan je deze tubes ook erg mooi etaleren! Daarnaast zijn er ook bijpassende glazen met schotels te koop. Zo kan er geserveerd worden in stijl!

Fairtrade premium thee uit Sri Lanka

De twaalf gecertificeerde theeën zijn verzekerd van een betere vers garantie. Enkel de beste ingrediënten zijn er verwerkt om vervolgens verpakt te worden aan de hand van Nederlandse kwaliteitseisen. De thee is… en dat vind ik persoonlijk erg belangrijk: Fairtrade gecertificeerd en voldoet aan de normen van Max Havelaar. Fairtrade is met name belangrijk voor de juiste werk- en leefomstandigheden. In dit geval voor inwoners van Sri Lanka.

DEAC

27b107d30e589f6f00e182d948bed9bcDeac bestaat al sinds 1975 en zit daarmee al 40 jaar in het vak met o.a: de Rex Royal machines en koffieboon merken als ‘Caféma espresso’ en ‘Royal Dutch’. Naast koffiemachines en koffiebonen verkoopt men ook theemerken als: ‘The Art of Tea Collection’, ‘Theéma‘ en ‘Revolution Thee’.

Eindconclusie

deac2Wij van ‘Maison de Thé’ hebben alle 12 blends van ‘The Art of Tea Collection’ mogen testen en zijn zeer tevreden. Ook is er een heus top 3 samengesteld:

1. Earl Grey Lavender
2. White Tea Pear
3. Herbal Mix

Waarom Art of Tea Collection?

– de beste kwaliteit thee
– hand geplukt
– 100% pure smaak echt fruit, echte kruiden
– respect voor het milieu / recyclebaar / geen nietje
– respect voor de mensen in oorsprong
– Max Havelaar keurmerk
– ‘put your teabag back’ principe’.

Contact

Heeft u een horeca bedrijf of wilt u deze thee introduceren bij uw werknemers, bel of mail DEAC dan: 0174 – 527815 / sales@deac.nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s