Little Black Cat Gourmet


 

Voor mij ligt een klein doosje van ‘Little Black Cat Gourmet’. Ik lees het nog één keer na: Zwarte Kat? Wanneer wij aan een zwarte kat denken is het onderwerp van de dag al snel vrijdag de dertiende. Voor de kattenliefhebbers onder ons is de eerste reactie al gauw: gosh! De kat, ofwel huiskat is al sinds het begin der tijden onze beste kameraad. Een goed voorbeeld is de Egyptische Mau, deze huiskat had zelfs een koninklijke status. Inmiddels ligt er zelfs een boek (Engelse versie) in de winkel waarin kunstenares Svetlana Petrova haar tweeëntwintig pond, oranje gekleurde kat, ‘Zarathustra’ weet af te beelden in ’s werelds grootste kunstwerken. Deze kat heeft met zijn eigen website ook al een flinke status opgebouwd.

flowers

Little Black Cat Gourmet is een online webshop gespecialiseerd in handgemaakt kwaliteit chocolaterie. Het is hun doel om jou een gevoel van gelukzaligheid te geven met ieder hapje in hun fluweelachtige zoete chocolade. De heerlijke geuren van het Oosten zoals: roos, kardemom, munt en jasmijn weten je neus direct te vinden. Alleen de beste kwaliteit chocolade inclusief single origin chocolade zijn alcoholvrij en geschikt voor vegetariërs. Dit alles verpakt in de luxe weelde van vintage geïnspireerde ontwerpen maakt het geheel tot een exclusief presentje.

new

Het succes achter Little Black Cat Gourmet is dat het een klein familiebedrijf betreft. Zij hopen met hun inzet dan ook écht dat hun handgemaakte producten uw smaakpapillen zullen prikkelen en dat het kruiden assortiment en familie recepten je zal inspireren en helpen om authentieke Zuid-Aziatische gerechten te creëren.

La Belle Morte Sea Salted Caramel and Lime Ganache Skull Chocolates
la belle

Enfin, ik geloof maar al te goed dat je bij Little Black Cat Gourmet terecht kan voor de meest heerlijke truffels, bonbons en chocolade fusies. Toen ik hun Instagram account bezocht werd ik direct verliefd op de ‘La Belle Morte’ schedels. – de Franse benaming staat simpelweg gezegd voor: ‘dood mooi’. En wie vind een schedel nou niet een keer spannend om op te eten!? – als sonnet schrijver ( want dit ben ik namelijk ook ) denk ik gelijk terug aan Shakespeare’s toneelstuk ‘Hamlet’. – een waar meesterwerk!

Shakespeare’s Hamlet

We gaan het uitproberen
skulls

Deze ‘La Belle Morte’ zee gezouten karamel en limoen ganache schedels zijn bijzonder lekker van smaak. Deze goed gevulde chocolaatjes zijn dan ook gemaakt van single origin chocolade uit Madagascar en single origin Cacao Barry chocolade voorzien van verse room en een limoen ganache. Bij Cacao Barry kunnen chocolatiers terecht voor de inkoop van hun chocolade. Zijn chocolade is o.a. gebruikt tijdens ‘World Chocolate Masters’. De chocolade schedels zijn stuk voor stuk erg lekker en te bestellen bij Little Black Cat Gourmet. Je hebt er dan negen voor £ 10.00.  Écht de moeite waard!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s