ONYX Tea


Groot-Brittannië staat bekend om zijn thee en de bijbehorende tradities, zoals de ‘vijf uur’ thee, maar door het verstrijken der jaren zijn deze in de vergetelheid gejaagd. Men leeft nu langs en door zijn eigen overvolle agenda. Het was dan ook tijd voor een nieuwe pagina in de geschiedenis van thee: het is het doel van Onyx thee om elke theeliefhebber weer in contact te laten komen met de aloude tradities van het thee zetten. Op deze wijze zal men meer rust en regelmaat verkrijgen in het dagelijks leven. – en mocht je daar een lekker muziekje bij nodig hebben dan heeft Onyx ook nog eens een mooie ‘Perfect Tea Drinking’ playlist voor jou samengesteld op Spotify.

12194708_1000308390012301_8963465207679495948_o

Accessoires shoppen

Altijd fijn wanneer je nog net eventjes voor de kerstperiode je inkopen kan doen. Dit kan vanaf nu ook bij Onyx Tea London. Er is ruim keus uit: thee setjes, kopjes, theepotten, theefilters, mate accessoires, en matcha accessoires.

mate
Leather calabash with bombilla for your Mate tea

Proeverij van Onyx Tea London

Van Onyx Tea London mocht ik de volgende smaken uitproberen:

  • Strawberry Lychee (Sencha)
  • Magic of Africa (Rooibos)
  • Blackcurrant Jelly (Fruit)
  • Black Chai
  • Pearl of the Night (Black)
  • Nilgiri Thiashola Organic (Black)
  • Balance (Ayurveda)
  • Brazilian Mate
  • Choui Fong (Green)
  • Chamomile (Loose Herbs)

12346418_1650414991905723_6341720903062472986_n

Al met al waren alle theetjes bijzonder van smaak. In sommige gevallen overheerste de sterk aanwezig geuren meer dan de smaak zelf. – tijdens het drinken merk je dat de smaaktonen erg lekker zijn. Met name ‘Pearl of the Night’ en ‘Blackcurrant Jelly’ waren erg smaakvol. Wil jij Onyx Tea London ook eens proberen check dan zeker eens hun website op Onyx Tea London.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s