Vivani


Vivani chocolade is een Duits chocolade merk met een ruim assortiment van biologische chocolade. Deze wordt nog altijd geproduceerd in het familiebedrijf van Ludwig Weinrich. Van daaruit brengt hun dochtermaatschappij EcoFinia GmbH deze producten op de markt. Weinrich heeft inmiddels al meer dan een eeuw ervaring in het produceren van de fijnste chocolade creaties. Dit traditioneel vakmanschap en kennis zorgt er voor dat er steeds meer heerlijke chocolade producten van Vivani in de schappen komt te liggen. Enkel en alleen de beste biologisch geteelde ingrediënten komen daarbij aan bod.

Insights into the production process of VIVANI finest organic chocolate

Cacao tegen armoede

VIVANI-Kids-for-KidsVivani vind het belangrijk om te investeren in een gezonde landbouw. Dit in de landen waar hun grondstoffen vandaan komen. Door het gebruik van gewassen uit de derde wereld helpen zij kleinschalige landbouw te bevorderen en het milieu van pesticiden en andere chemische producten te beschermen. Daarnaast zorgt men met het KIDS for KIDS project ook voor donaties om kinderarbeid tegen te gaan in Haiti. Het opgehaald bedrag gaat rechtstreeks naar ‘Kinder not hilfe’ .

Waar kan ik het kopen

Vivani chocolade is in Nederland alleen te verkrijgen via ‘De Nieuwe Band’, een groothandel in biologische levensmiddelen. Verder kan je hier terecht voor een actueel overzicht van alle verkooppunten.

 

De smaaktest

nieuw2
Our sample package

Van Vivani ontvingen wij een grote doos chocolade met de volgende repen:

Standaard repen:

Mini repen:

Vivani heeft voor elke reep een prima beschrijving op de site staan. Dit zie je helaas niet vaak terug op websites, terwijl dit toch écht erg belangrijk is voor de chocoladeliefhebbers onder ons. Elke reep, of je nu een standaard versie of juist de mini hebt gekozen is een goede keus. Mijn voorkeur ging uit naar Weisse Vanille, Creamy Caramel en White Nougat Crips. Uiteraard zijn de repen van Vivani stuk voor stuk erg lekker!

Wil jij deze repen ook eens proberen, check dan snel het overzicht! – ook winkels kunnen uiteraard prima terecht bij Vivani.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s