Ridiculously Good


 

Raw
De trotse winnaars van de ‘Eureka!’ ondernemerswedstrijd links naar rechts: Teun van Henten, Shemara Pijpers en Selma Piric.

Ridiculously Good klinkt jong en verfrissend maar is zeker niet de naam van deze onderneming. De naam achter ‘Ridiculously Good’ is Raw Patisserie. Deze onderneming is gevestigd in Haarlem en bestaat uit het energiek tweetal: Teun van Henten en Shemara Pijpers. Zij wonnen op dinsdag 23 juni 2015 de ‘Eureka!’ ondernemerswedstrijd. Hun ondernemersplan kwam als beste naar voren tussen een flink aantal concepten. DZB Leiden mocht hun toen op weg helpen met de bedrijfsstart en een startkapitaal van maar liefst 10.000 euro.

Ridiculously Good Day At The Chocolate Factory

Dit is alleen maar positief want DZB is een onderneming welke een steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van een werkomgeving voor mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteindelijk is dit prachtig van de grond gekomen met Ridiculously Good raw en pure chocolaterie. De prachtige verpakking is daarbij te danken aan het ontwerpteam van Guts & Glorious. <<

De inhoud
ridi2Misschien gaat er al een belletje rinkelen bij het woord ‘raw’? – dit staat namelijk voor pure chocolade en met puur doel ik op chocolade zonder conserveringsmiddelen, vrij van geraffineerde suikers, lactose, E-nummers, aspartaam, kleurstoffen en andere andere toevoegingen. – chocolade zoals het bedoelt is: 100% natuurlijk en uiteraard biologisch gecertificeerd. Deze chocolade word dan ook niet boven de 42 graden verwarmd. >>

Ridiculously Good @ The Brave Festival 2015

Dit is voor een ‘raw’ product van essentieel belang omdat men zo de oorspronkelijke, natuurlijke en goede eigenschappen van cacao optimaal kan behouden. Vervolgens zijn het de vullingen welke voor een ultieme smaaksensatie zorgen. <<

Waar kan ik Ridiculously Good kopen
store

De mooie chocolade doosjes met heerlijke inhoud zijn online te bestellen bij de volgende verkooppunten:
online

Mocht je het toch liever even snel in de winkel willen halen, dan kan je hier even checken of er een verkooppunt in de buurt is. Dan heb je deze lekkernij altijd dicht bij de hand.

De smaaktest

new
Our sample package from Ridiculously Good

Van Ridiculously Good mocht ik de volgende twee smaken testen voor mijn blog:

  • Rich Almond & Date
  • Creamy Coconut

De smaken ‘Rich Almond & Date’ en ‘Creamy Coconut’ zijn tot nu toe de enige smaken welke verkrijgbaar zijn. Het maken van een keus is dan ook een stuk makkelijker: je koopt gewoon beide als je in de winkel staat!

Creamy Coconut smaakt als een Bounty maar is geen bounty. – want dit is uiteraard ‘raw’ cacao en dat is gelijk een andere smaakdimensie. Het blijft dan ook iets langer hangen op de smaakpapillen. De kokosnoot welke gebruikt is in deze chocolade is van prima kwaliteit en is zelfs nog lekkerder dan dat van de Bounty. Thumbs Up dus!

Rich Almond & Date is een heerlijke met amandel en noten gevulde chocolade, eveneens ‘raw’ van smaak. – eigenlijk een soort van goed gevulde bonbon. Met het amandel gehalte is alles prima in orde en ook de noten zijn prima te doen. Al met al een échte ‘must try’.

Ridiculously Good is een merk welke je zeker eens geprobeerd moet hebben. – daarnaast staat het ook nog erg leuk op de plank.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s