Twistea


 

“Gewoon achter een klein bureau. Of languit in de bank, daar ben ik niet helemaal zeker van. Het zat gewoon opeens in mijn hoofd. Het idee. En het liet me niet meer los.” – Mark van den Bogaart

photo
Mark van den Bogaart

Het idee achter ‘TwisTea’ is ontstaan dankzij creatief brein en doener Mark van den Bogaart. – dat hij van thee houd wist die uiteraard al, tegelijkertijd drinkt hij graag een kop koffie bij een tijdschrift als KoffieTCacao, net als de meeste van ons. Zodra het erop aan komt gaat een goed biertje of wijntje er ook wel in. – bij zijn vele theemomentjes begon er iets aan hem te knagen; en juist één der dezer momenten werd er een idee geboren; of beter gezegd een geniale ingave: namelijk TwisTea. – losse thee als zijnde presentatie voor zowel de horeca als het thuisfront. Dat mocht gevierd worden! >>

“TwisTea zit intussen in mijn genen, ik durf bijna te beweren dat ik het al doorgeef in mijn DNA. TwisTea, dat ben ik. Het concept, het gedachtegoed, de beleving, de ervaring, de contacten met de klanten: TwisTea is mijn leven. TwisTea groeit. Maar TwisTea blijft altijd dat geluksmoment.” – Mark van den Bogaart

Uiteindelijk was een sexy ogend theecarrousel de uitkomst: in één handomdraai de perfecte dosering. Nu was het dan eindelijk tijd voor conceptuitwerking, productontwikkeling, proefexemplaren, de uitrol, het logo, de naam en de zoektocht naar de mooiste, puurste en échte theeën. – TwisTea werd een feit! <<

TwisTea geeft horeca branche meerwaarde

TwisTea is ideaal voor de horeca branche, dit omdat er ambachtelijke losse thee geserveerd kan worden zonder te knoeien. Men hoeft alleen maar een TwisTea carrousel op tafel te plaatsen. Van daaruit maakt uw klant zelf een selectie. – de carrousel is compleet te maken met een TwisTea zeefje inclusief lekbakje en het TwisTea theeglas. Lees eventueel meer over het serveren van TwisTea op deze speciale pagina. – nu kan het échte werk beginnen!
Display_4_website

TwisTea theeën

TwisTea voegt regelmatig nieuwe theeën toe aan het al zo rijk gevuld assortiment. Er is voldoende keus uit: groene thee, zwarte thee, rooibos en kruidenthee. Pure thee, maar ook gearomatiseerd met kruiden, vruchten, geurende bloemen of prachtige bloesem. Met het thee carrousel van TwisTea kan je zeer gemakkelijk je voorraad weer aanvullen. – helemaal als je als eens dezelfde smaak hebt gekocht, dan heb je alleen nog maar een navulzakje nodig. Kijk voor een compleet en duidelijk overzicht gerust op de website van TwisTea.

twist3

Maar hoe smaakt TwisTea eigenlijk!?

Captain of Goods mocht 3 smaken uitvoerig testen:

 • Woman’s Dream
 • Maple Walnut
 • Holy Goji

twit

Maple Walnut staat bekend als het ‘vloeibare goud’ uit Canada. Deze heerlijke thee voorzien van maplesiroop, zachte walnoot en krokant gekarameliseerde hazelnoot is het ideale drankje op een koude winterdag. Terwijl ik het drink is de zomer al begonnen maar giet het de lucht uit: kortom, dit theetje heeft mijn koude dag opgefleurd en smaakt werkelijk naar maplesiroop. Juist de toevoeging van walnoot en hazelnoot geeft het geheel een herfstachtige touch waarmee je eigenlijk een beetje deel uit kan maken van alle seizoenen op één dag.

Woman’s Dream is een lekker actief theetje voor de sportieve vrouw van vandaag. Met deze krachtige kruidenblend voorzien van het zoete van kaneel, zoethout en kardemom heb je een heerlijke afwisseling in combinatie met de aanwezigheid van frisse gember, sinaasappel en jeneverbes. Ik heb mijn vrouw er alvast bij geroepen en ook zij is fan! – al was zij dit ook al direct van de Maple Walnut, maar dat terzijde. Ik ben wel geen vrouw maar ook ik kon dit theetje waarderen tijdens mijn creatieve uitspattingen. In één woord verrukkelijk!

Holy Goji is gunpowder thee met als speciaal wapen een inhoud van: gojibessen, granaatappel, sinaasappel en gele rozenknopjes.  – één en al kracht en vuurwerk dit theetje met en delicaat zoetje in de vorm van zijn rozenknopjes. Deze thee is goed te benutten tijdens je werkzaamheden achter de pc met je gedachten bij honderd- en één zaken. Het houd je een beetje bij de grond en doet verlangen naar rust en eenvoud. – al met al een lekker warm theetje voorzien van de nodige superfoods en prima afdronk.

 

3 reacties op ‘Twistea

 • graag zou ik voor de verjaardag van mijn moeder twistea the Original willen bestellen. Zij heeft dat bij haar kapper gezien en ze vind dat helemaal geweldig.
  Zou u mij een prijsindicatie willen geven en willen vertellen hoe ik dit kan bestellen.

  Met vriendelijke groet,

  Mevr. YM Thenu-Schuckman

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s