YOGI TEA®


BhajanQuoteNewsletterWie fit wil zijn moet vooral fit blijven: dit doe je niet alleen met dagelijkse sportieve activiteiten en rustmomenten waaronder yoga, ook je geest moet in balans zijn met je lichaam. Meester van de Kundalini yoga, Yogi Bhajan wist dit en was daarmee de eerste persoon met een yogische levenswijze. Hij vond zijn wijsheid in de 3.000 jaar oude Indische wijsheidsleer: ‘ayurveda‘, ofwel balans van lichaam, geest en ziel. – met YOGI TEA® kan je gezond beginnen aan je dag en eventueel jezelf verdiepen in de rustieke wereld van ayurveda. – met behulp van geselecteerde kruiden en specerijen ontstaat er een weldadige en aromatische specerijenthee, welke de leerlingen van Yogi Bhajan liefdevol „thee van de Yogi“ noemen. – hoe bijzonder is dat!?

thee

Inmiddels heeft YOGI TEA® meer dan 80 geselecteerde kruiden en specerijen en ruim 44 verschillende soorten thee variaties.

Goede doelen thee

YOGI TEA® is naast een bijzonder theetje ook nog eens een ‘goede doelen thee’. Zo ondersteunen zij hulpbehoevende mensen en kinderen die het écht erg hard nodig hebben. Fondsen als: vereniging Nevandra worden geholpen bij de uitbreiding en exploitatie van het „Leilani“-weeshuis en het project „Education For You”. Naast het Kumari Project steunt YOGI TEA® in Nepal onder andere nog een weeshuis voor meisjes en een onderwijsprogramma voor kinderen. Tegelijkertijd is er ondersteuning voor natuurbeschermingsorganisatie Naturefund, die zich inzet voor het herstel van de natuurlijke bossen op Madagaskar. Als je dacht dit alles was ondersteunt men ook nog eens Artsen zonder grenzen en diverse projecten en organisaties “in de buurt” met het verstrekken van goederen, sponsoring en daadkrachtige hulp ter plaatse.

Serve you spirit by Yogi Tea

Natuurgetrouw thee leveren

boeren

YOGI TEA® is zeer goed bezig op het gebied van natuurgetrouw te werk gaan. Zo verbruikt men alleen elektriciteit uit hernieuwbare energieën, is één van hun kantoren gevestigd in een koopmanshuis voorzien van een heus Green Building certificaat van de Europese Commissie. Zelfs de werknemers maken gebruik van het openbaar vervoer. – en dit is wel heel bijzonder te noemen, want zo laat men duidelijk merken waar YOGI TEA® voor staat. Het product is namelijk niet voor niets onderscheiden met verschillende nationale Bio-zegels. De theeën zelf zijn afkomstig uit diverse werelddelen, waar boeren hun hoofd boven water kunnen houden dankzij hun loon. – zo blijft hun manier van leven stand houden.

YOGI TEA® Proeverij

Van YOGI TEA® mocht Captain of Goods maar liefst 13 variaties uitproberen. Dit is uiteraard wel erg veel om te beschrijven, dus we hebben er een beknopte samenvatting van gemaakt.

13315595_1723768134570408_8010903263878980016_n

De theeën welke wij mochten proberen waren:

 • Bedtime | “Ontspanning, tijd voor jezelf”|
 • Echinacea | “Ik ben beschermd” |
 • Rose | “Boodschapper van liefde” |
 • Himalaya | “Balans en openheid” |
 • Breathe Deep | “Ademen is leven” |
 • Green Balance | “Perfecte balans” |
 • Detox with Lemon | “Vernieuwing” |
 • Licorice | “Voldoening” |
 • Ginger | “De mystiek van het universum” |
 • Classic | “Behagen en overvloed” |
 • Green Tea Ginger Lemon | “Alertheid en openheid” |
 • Bright Mood | “Alles is goed” |
 • Heartwarming | “Vieren” |

Toen ik de doos van YOGI TEA® open mocht maken was ik flink verrast door de hoeveelheid aan prachtige theedoosjes: met daarin heerlijke thee variaties. Samen met mijn vrouw begon ik direct aan ‘Echinacea’, een theetje met als basis ‘gember’, waar mijn vrouw eigenlijk helemaal niet zo gek op is; uiteindelijk blijkt deze thee erg lekker te zijn. – een échte aanrader dus. Met ‘Classic’ zit je aardig in de buurt van de ‘Echinacea’. Daarnaast waren er nog vele andere theeën welke in de smaak vielen, waaronder; Breathe Deep, Heartwarming, Rose en Detox with Lemon. Kortom: dit waren onze favorieten, misschien ben jij wel helemaal weg van Himalaya of juist de Licorice?

Met YOGI TEA® kan je alle kanten op hun website vind je dan ook een duidelijke omschrijving van elk theetje. Op deze manier vind je direct wat je zoekt. Op de website staat trouwens ook een ‘Store Locator’, zo weet je direct waar je YOGI TEA® kan kopen. – ben jij er al uit welke smaak het gaat worden!?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s