Deluxe Edition Chocolate Book


Captain of Goods bestaat al sinds 1 maart 2015, inmiddels heeft mijn blog op één artikel na de 100 reviews gepasseerd. – het werd dus tijd voor een heus boek vol prachtige verhalen over de diverse merken waar ik al over hebt mogen schrijven. Waar ik eerst besloten had om alles in één boek te bundelen, heb ik dit plan snel ingetrokken; want niet iedereen die chocolade kan waarderen drinkt graag thee of koffie en vice versa geldt hetzelfde. Vandaar dat ik eerst mijn chocolade editie hebt uitgebracht. In de zomer van 2017 wil ik dan ook graag een thee & koffie boek uitgeven. Mits er genoeg animo is voor het eerste boek uiteraard.

“Wat het schrijven van sonnetten betreft, was ik duidelijk
in een verkeerde tijd geboren;
gelukkig vond ik al vrij snel
mijn weg in de magische wereld van thee, koffie & cacao.”

book
Front & Back Cover

De realisatie van mijn boek

Het is niet zo dat ik altijd al een chocolade boek had willen schrijven, ik ben en blijf in het diepst van mijn hart een sonnetschrijver. Wat ooit begon met simpele gedichten groeide uit tot poëzie, proza en uiteindelijk het sonnet. In mijn jonge jaren was ik altijd al een groot fan van het werk van William Shakespeare. – naast zijn boeken las ik vele bijzondere boeken van grootmeesters in de dichtkunst waaronder; Keats, Dickinson, Hemmingway, Whitman, Hugo etc. Daarnaast kon ik qua schrijfstijl ook de correspondentie- en overige boeken van Desiderius Erasmus enorm waarderen. Met name ‘Lof der zotheid’ blijft een favoriet. Ik schreef in mijn vrije tijd memoires, essays en sonnetten. Van deze werken heb ik gelukkig alles bewaard. Inmiddels heb ik alweer een aantal jaartjes niets geschreven op dit gebied. De grootste valkuil is voor mij toch wel het tijdperk waarin wij leven; wie wacht er namelijk nog op een sonnet!? >>


Interview about my Sonnets

Toen ik in 2015 aan mijn blog begon had ik ook nooit verwacht dat dit ooit gepubliceerd zou gaan worden. Nu moet ik er uiteraard wel bij vermelden dat het ‘printing on demand’ betreft. Dit houd in dat je in feite zelf de uitgever mag zijn. Het enige nadeel daarbij zijn de hoge drukkerij kosten. Men gaat namelijk pas drukken zodra iemand iets besteld heeft. – wat ik er persoonlijk wel erg handig aan vind, is het feit dat je elk boek kan personaliseren. De naam van de koper wordt vermeld in het boek, zo ook de nummer van zijn/haar editie. Dit geeft het geheel een luxe uitstraling. <<

books2

Welke merken mogen we verwachten?

In mijn boek komen de volgende vijftig chocolade merken voor: Marou, Original Beans, Dick Taylor, zChocolat, Dolfin, Butlers Chocolate, Huize van Wely, Omnom, Harper Macaw, Mälmo, Friis-Holm, Wellington Chocolate Factory, Urban Cacao, Ananda, Antidote, Ara Chocolat, Artisan du Chocolat, Brick of Raw, Cacaosuyo, Chapon, Charbonnel et Walker, Chocolate Naive, Chocolate Makers, Caven, Fran’s, Georgia Ramon, Hands Off, Heet op de tong, Hnina, IQ Superfood, Johnny Doodle, Little Black Cat Gourmet, Madécasse, Menakao, Mucho Mundo, Ridiculously Good, Origin-es, Pakal, Ralph Hagen, Nathan Miller, Simply Chocolate, Snor, Soul Chocolate, Szántó Tibor, Tavaro, Unelefante, Ocho, Willie’s Cacao, Vivani en Starchild Chocolate.

Daarnaast staan er ook reviews in over het ‘Origin Chocolate Event’ & ‘Chocoa’, welke beide jaarlijks in Amsterdam georganiseerd worden. Verder staan er interviews in met: Georg Bernardini ( Chocolate The Reference Standard & Georgia Ramon ), Dennis van Essen ( The Highfive Company ), Ralph Hagen en Lluc Acero Martinez ( Origen-es ).

Kortom: genoeg te lezen voor de échte chocoholic!
Preview
book4

Waar te bestellen?

Je kan het boek via captainofgoods@gmail.com bestellen || Prijs: € 100 || Pagina’s: 120 || Hardcover Edition || Gepersonaliseerd ||

Geeft u het boek cadeau dan kan je er evt iets in laten zetten voor de gelukkige.

 

Weetjes

  • Een tweede editie staat in de planning bij de volgende 50 nieuwe cacao reviews.
  • In 2017 volgt er een koffie & thee versie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s