Gadgets #1


Speciaal voor jou selecteert Captain of Goods met regelmaat de nieuwste gadgets, ben jij een échte koffie, thee of chocolade geek, dan is dit je kans om je wenslijst uit te bouwen.

nieuwMARCO SP9 TWIN SERIES

Deze SP9 van ‘Marco’ is wereldwijd een hit. Qua stijl komt het dan ook elegant, simpel, mooi en opvallend over in uw keuken of interieur. De uit de USA afkomstige ‘Batch Brewing’ trend, ofwel gebrouwen filter koffie is nu iets dat ook jij kan gaan doen! De set is zowel als ‘single’, ‘head’ en ‘twin’ uitvoering aan te schaffen voor de échte koffie hobbyist. Voorzien van 4-liter boiler, en easy to storage afmeting. Nog nooit was kwaliteit koffie brouwen zo eenvoudig.

marcobeveragesystems.com

 

 

 

79_espr-trvl-12TEMPLE COFFEE FRENCH PRESS

Met de Espro 12oz Travel French Press van Temple Coffee Roasters kan je op elk gewenst moment je eigen kop koffie creëren. De twee-gepatenteerde filters onder de malers filteren alles tweemaal, waarbij alle aandacht uitgaat naar een echt échte French Coffee zonder korrels. Daarnaast blijft de koffie goed warm dankzij twee duurzaam vacuümgeïsoleerde roestvrije wanden. De Temple Coffee French Press is ook nog eens een eye-catcher, het roestvrij stalen omhulsel weerspiegeld jouw omgeving. – als dit geen knap staaltje vakmanschap is!?

templecoffee.com

 

pinsPIN IT

Equator Coffees & Teas heeft alweer een tijdje z’n eigen button. Wil jij jouw liefde voor Equator koffie & thee met de rest van de wereld delen, dan is dit een échte must-have voor op jouw colbert, hoed, schoen, stropdas of handtas. Hebben? – stuur even een mailtje via de website van Equator Coffees & Teas. In de webshop kan je trouwens ook terecht voor hoodies, caps, mokken en T-shirts.

equatorcoffees.com

 

 

 

 

img_1593-510x536SHOW YOUR CHOCOLATE DEVOTION

The Highfive Company is importeur van diverse Amerikaanse bean-to-bar chocolade merken, waaronder Dick Taylor. Het mooie daarvan is dat jij nu niet alleen online een Dick Taylor reep kan scoren, maar ook zo’n stoere cap. Nu weet iedereen dat jij volledig toegewijd bent aan de wondere wereld van cacao. Is een stoere cap voor jou niet genoeg, dan kan je bij The Highfive Company ook een échte ‘Black Boat’ T-shirt kopen.

thehighfivecompany.com

 

 

 

mokHET IS AARDE, KURK SCHOONHEID EN WAAR

Deze mok heeft geen oortje, wel een leren band. Het is een keer iets anders en dat maakt het product gelijk tot een back-to-basic design. Ontwerpster Julie Thaysen combineert hout, leer, glas en natuursteen tot functionele artikelen. Dit kopje is vervaardigd op een werkplaats in Thailand, welke Fairtrade gecertificeerd is. ECO Collection ondersteunt het bedrijf om grondstoffen te verduurzamen. Gelijk een bijdrage aan het milieu dus! || Getest op het Captain of Goods HQ

ditiswaar.nl

 

 

the-whistlerALMA GÉMEA THE WHISTLER

Deze Alma Gémea espressokopjes met als unieke naam ‘The Whistler’ ofwel ‘De Fluiter’, zijn vervaardigd uit kurk en aardewerk. Het voordeel van kurk is dat je koffie of thee langer warmer blijft. Handig is ook dat je tijdens de afwas, of gebruik van een vaatwasser het kopje uit de kurk kan halen.  || Getest op het Captain of Goods HQ

theportugueseconspiracy.com || ditiswaar.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s