Gadgets #2


Speciaal voor jou selecteert Captain of Goods met regelmaat de nieuwste gadgets, ben jij een échte koffie, thee of chocolade geek, dan is dit je kans om je wenslijst uit te bouwen.

KRUVE COFFEE SIFTING SYSTEM

Kruve’s koffie zeef systeem zeeft uw koffie tot een gelijkmatig hoeveelheid. Elke set bestaat uit 6 of 12 verschillende formaten, dus je kan net zo lang slijpen tot je de juiste grofheid hebt bereikt voor een espresso of ‘French Press’ koffie. Zodoende kan je experimenteren met verschillende smaken, qua malingswijze. Kies voor gebruik tot drie formaten uit, plaats deze op de bodems, eventjes enkele minuutjes schudden en je kan kiezen welk bakje voor jou de lekkerste koffie gaat opleveren. – ideaal!

prima-coffee.com

 

 

 

BATCH BREWING RE-IMAGINED

Met deze onderbouw Seraphim maak je van een single-cup brewing een totaal ervaring. De machine werkt perfect met: Chemex, Bee Dripper, French Press, Able Kone Brewing System, Kalita, V60, etc. Verder is de machine verkrijgbaar in zowel Flat Black als Pearl White. De machine zet in no-time een SCAA gouden kop koffie, terwijl tegelijkertijd een G4 Digital Control System het proces reguleert. Geweldige machine met een uniek design!

wilburcurtis.com

 

DALLA CORTE MAX

In het kader van klein maar fijn, presenteer ik u graag Dalla Corte’s Max. Deze grinder on demand doet zeker niet onder voor de grote jongens in het veld. Past verder perfect bij de Dalla Corte Mina espresso machine. – en zijn beide verkrijgbaar in maar liefst 11 kleuren, ofwel frontjes. Uitgekeken op jouw kleur, dan kan je moeiteloos een andere bestellen.

Afmeting Max: 160 x 510 x 250 mm || Afmeting Mina: 385 x 385 x 410 mm

dallacorte.it

 

 

 

 

HERNÁN, MOLINILLO  CHOCOLATE WHISK

The Highfive Company is importeur van diverse Amerikaanse bean-to-bar chocolade merken, maar ook warme chocolademelk van Hernán is er te vinden; bij The Highfive Company kan je terecht voor zowel de Hot Chocolate Bolitas als Hot Chocolate Skulls. Als je eenmaal de Hernán molinillo chocolate whisk onder de knie krijgt heb je in no time een heerlijk kop échte traditionele Mexicaanse warme chocolademelk. Tegelijkertijd kan je op deze manier een mooie show geven voor vrienden- en familie.

thehighfivecompany.com

 

 

 

ALPHA THEE MOKKEN

Design om u tegen te kunnen zeggen, maar om ook relax van te worden, dat is de Alpha thee mok. Uiterst perfect voor een moderne Japanse thee ceremonie. De mok komt gezamelijk met een stijlvol houten onderzetter en is ontworpen door Japans designer Yukio Hashimoto. Het product is vervaardigd door gebruik van heel heet water, wat het weer extra uniek maakt. Verbluf je visite maar houd rekening met een lange wachttijd en schippingskosten.

gnr8.jp

 

 

TRIANGO KOFFIE & THEE MOK

Met deze Triango koffie en thee mok gaat stijl en houtwerk samen in één bijzonder geheel. Deze mok is geheel met de hand vervaardigd uit walnoot houtnerf. Heeft verder een mooi geborsteld stalen handgreep waardoor het luxe oogt. – Een mooi ontwerp voor de kleine portemonnee.

toccami.co.uk

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s